vilhojuntunen1

RFDI-mikrosiru on jo joka kolmannella amerikkalaisella - tietämättään

 

Miksi et ottaisi tätä sirua oikeaan käteesi tai otsaasi hiusrajaasi? Se helpottaa elämääsi monella tavalla.

Et pääse eksymään (sic.) ja sinulla on rahasi (jos on) aina turvallisesti matkassasi. Kaupoissa voit maksaa

ostoksesi heilauttamalla kättäsi tai katsomalla kohti lukulaitetta. Helppoa eikö totta?

Miksi kaikki eivät kuitenkaan halua ottaa tätä elämäänsä helpottavaa uudistusta? 

TO BE OR NOT BE? THIS IS PROBLEM.

http://samima1.tripod.com/mikrosiru.htm

DON´T TAKE IT - ÄLÄ OTA SITÄ

Tämä teksti on lyhennelmä amerikkalaisen tohtori Colin Sandersin kolmetuntisesta puheesta otsikolla "Mark of the Beast" ( suom.Pedonmerkki), jonka on suomentanut suomalais-syntyinen Australian kansalainen Veli Lavia.

Colin Sanders on tekniikan tohtori, joka on ollut mukana valmistamassa mikrosirua, josta hän on uskoontulonsa jälkeen käynyt julistamassa ympäri maailmaa: "älkää ottako sitä merkkiä!" Tänä päivänä tämä merkki on valmis jaettavaksi.

Sandersin ura on kulkenut CIA:n (lempinimeltään "Evergreen") ja FBI:n kautta tiedemies-ja insinööriryhmään, joka on suunnitellut erilaisia mikrochipsejä (m-siruja). Ryhmään, jonka pääsuunnittelija Sanders oli, kuului 100 miestä ja kaksi naista. Ryhmä sai tehtäväkseen erään Amerikassa toimivan suuren sairaalan ylilääkäreiden ja heidän avustajiensa kanssa suunnitella sellainen mikrosiru, joka yhdistäisi hermoradat erään nuoren naisen katkenneessa selkärangassa. Koe onnistui, ja he saivat tämän täysin liikuntakyvyttömän naisen alaraajat toimimaan. He tekivät ihmeen, josta mm. Valitut Palat on kirjoittanut pitkän tarinan. Tämä koe maksoi noin 1,5 milj. U.S.dollaria. Tämän kokeen sivutuotteena syntyi sellaisia mikrochipseja, joiden avulla voitiin hallita ihmisen mentaliteettia; sanalla sanoen, ihmisen päätöksiin voitiin vaikuttaa tämän sirun välityksellä! Eräästä ihmisestä saatiin sirulla manipuloiden kuin entisaikain natsisaksalainen yli-ihminen. Hän pursui intoa. Kun ärsykettä vielä hieman lisättiin, oli kaikki ohi. Tällä keinoin ihmisestä voidaan hetkellisesti tehdä kuin raivotautinen ja yhtäkkiä se voidaan myös lopettaa. Mikä hirvittävä sivutuote!

Mikäli ihmisessä on tämä siru, hänet voidaan paikantaa mistä maailmankolkalta tahansa ja nappia painamalla aktivoida hänet! Tämä siru on mikroskooppisen pieni; se on tavallisen ruiskeneulan kärjen kokoinen. Siinä on nyt jo noin 250000 komponenttia sisällä. Tiedemiehet sanovat, että siinä on vielä tilaa vaikka millä mitalla; elektronisesti siihen voidaan satelliitin välityksellä tallentaa lisää ohjelmia. Sirun asennus ihon alle voidaan suorittaa tavallisen verikokeen yhteydessä!

Kun ryhmä oli saanut tämän mullistavan chipsin aikaiseksi, tuli lisää tiedonjanoa. Jotta merkki saataisiin kerta-asennuksella pysyvätoimiseksi, tarvitsi se voimalähteen itseensä. Tällöin löydettiin Litium-paristo, joka varaa itseään pelkän lämmönvaihtelun vuoksi. Kun tutkittiin mistä ihmisessä löytyvät ne paikat, joissa lämmönvaihtelut ovat suurimmillaan, haivaittiin, että kaksi paikkaa on ylitse muiden: otsassa tukan rajassa ja oikean käden selkämysalueella. -----------

Pelkästään ruumiinlämpätila, joka on noin 98,6- 104 Fahrenheitia, riittää toteuttamaan ihmisessä tämän kaiken; "patteria" ei tarvitse koskaan vaihtaa. Mikään maanpäällinen armeija ei koskaan pystyisi tällaiseen hallintaan; nyt yksi ainoa impulssi synnyttää hirvittävän "armeijan".Kaikki on valmista!

Eräs tehdyistä kokeista on Sandersille itselleen tärkeä:tiedemiehet halusivat kokeilla, minkälaisella ainekoostumuksella tämä mikrosiru voidaan ihon alle laittaa. Sandersilla oli oma ehdotuksensa, mutta lääkärit tyrmäsivät hänen aine-ehdotuksensa. Lääkärit ajoivat Litiumia. Sanders kysyi johtavalta lääkäriltä, olisi laitteen hajoaminen ihon alla vaarallista ihmiselle? Lääkäri vastasi: "Sinähän olet utelias." Rikkoutuessaan se aiheuttaa vakavan tulehduksen ja kivun; jopa paiseita! Jos tämä merkki syystä tai toisesta tuhoutuu, tuo ihminen on tuhottu! -----------

(Ilmestyskirja 16:2 Ja ensimmäinen lähti, ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.)

Tänä päivänä jo ainakin 6000 ihmistä mm. Ruotsissa on ottanut tämän merkin ja heitä seuraillaan kaiken aikaa. Heidän sijaintinsa saadaan tv-rutuun milloin tahansa. Tekniikka on vastaava, jota liike-elämä käyttää selvittäessään jonkin asiakkaansa tapahtumatietoja;se ,mitä tiedostoihin on talletettu, on kaikkien systeemioikeudet omaavien saatavissa ja tiedossa (mm. EDI).

Sanders on ollut mukana 17:ssa kansainvälisessä kokouksessa, missä salainen maailmanhallitus on pitänyt istuntojaan. Itse Henry Kissinger on ollut siellä mukana ja hänen antamansa lausunto on: "me emme pysty millään muulla tavoin tunnistamaan ja hallitsemaan ihmisiä tässä maailmassa kuin tätä kautta! Meidän on tehtävä jotakin tämän asian hyväksi."

Jokainen , joka ottaa tämän merkin, on täysin toisten hallittavissa mielenmuutoksen kautta. Ihminen ei voi silloin olla enää oma itsensä, vaan robottia muistuttava "cyber"-luomus! Komentokeskuksesta annettava impulssi varmasti kahlitsee orjaksi, mutta sillä on myös tuhoava ominaisuus.

Näitä chipsejä on ruvettu käyttämään mm. floridalaisissa lastenkodeissa; ainakin 17000 lasta on jo merkitty ja heitä valvotaan- lapsia, jotka eivät mitään ymmärrä! He ovat koekaniineja tällaisessa hirvittävässä petoksessa. Sanders itse todistaa, että jo vastasyntyneitä lapsia "rokotetaan"!

Valvonnan suorittamiseen taivaalle ryhmä lähetti 23 satelliittia, joilla peilataan merkin ottaneita. Joka 19.minutti nämä ihmiset astuvat kuvaruutuun! Tämä ei vielä riittänyt, vaan kehitettiin tehokkaampi satelliitti ja niitä on nyt 66 kpl. Nyt ne kattavat koko maailman. Australiassa tämä testattiin lehmillä; ne eivät voi enää eksyä maanviljelijältä. Merkkejä on myös laitettu delfiineihin- tuhansien kilometrien päässä ja syvällä meressä, ne ovat lähellä. Eri puolella maailmaa herättivät ihmetystä oudot valoilmiöt, kuin räjähdykset, taivaalla. Tohtori Sanders kertoo, että leimahdukset syntyivät, kun nämä 23 ensimmäistä satelliittia jouduttiin lasersäteellä tuhoamaan niiden tehokkaampien 66:n tieltä. Sanders tietää tarkelleen mistä puhuu; hän oli pres. Reaganin aikana USA:n armeijan palveluksessa ja nimenomaisessa "Tähtien Sota"-projektissa!

Mikä sai herra Sandersin muuttumaan? Hän oli tavallinen "sunnuntaikristitty", joka koki toimivansa kansansa hyväksi. Eräänä päivänä hänellä todettiin vaikea syöpäsairaus; elinpäiviä annettiin kourallinen. Kun hän oli menossa tuskia helpottavaan leikkaukseen, hänen puolestaan rukoiltiin, ja kuin ihmeen kaupalla hän parantui täydellisesti- käytännössä kuolemaan jo tuomittu mies! Toivuttuaan hän myi 18-makuuhuoneisen luksusasuntonsa kaikkine arvoesineineen (mm. arvokkaat taulunsa), kaikki perheen autot, paitsi yhtä vanhaa farmaria, jolla hän kiersi puhumassa jakaen samalla Jumalan Sanaa Raamattuina. Sanders on puhunut ainakin Kiinassa, Jugoslaviassa, Bulgariassa, Unkarissa ja Tsekkoslovakiassa luennoiden yliopistoissa. Hänen ainoa viestinsä evankeliumin julistamisen lisäksi on koruton lause: "Don´t take it". Älä ota sitä! -----------

Tämän maailman hallituksen suunnitelma on valmis täytäntöönpantavaksi. Sieltä ei puutu enää mitään; voiko se mennä enää kovin kauas? Monet ihmiset ovat kysyneet Sandersilta, mitä tehdä? Hän sanoo ainoastaan: "don´t take it." Älä ota sitä!

-- WWW.VARO666SIRU.NET, sirutoimitus@hotmail.com --------------------

 

Lisää uutisia aiheesta:

http://www.hoax-slayer.com/hoax-1-in-3-americans-implanted-rfid-chips.shtml

https://www.metabunk.org/threads/debunked-obamacare-rfid-chip-implant-la...

http://www.snopes.com/politics/medical/microchip.asp

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Vilho Juntunen

Minähän otan sirun heti kun sitä tarjotaan. Toivottavasti tililleni laitetaan samalla 100 000 €:a.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Minä ihan oikeasti ohjaan magneettikentillä ihmisten aivoja. Mutta ei siihen siru otsassa pysty.

Vilho Juntunen

Mielenkiintoista. Kerro enemmän. Ehkäpä aivojen hallintaa ei voida
ohjailla pelkästään magneettikentällä vaan myös kybernetiikalla?

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Oletko varmasti lukenut / ymmärtänyt mitä omissa lähteissäsi kerrotaan?

Vai onko tässä nyt joku vaikeasti aukeava satiirin alalaji kyseessä?

Suosittelen sinulle tämän blogin mahdollisimman nopeaa poistamista, ihan itsesi vuoksi.

Vilho Juntunen

Kerro ihmeessä missä mättää vai olenko minä vain illuminaatin eminenssi?

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

No, jos et ole huomannut, niin kaikki google osumat jotka hakusanoillasi saat eivät ole uutisia.

Kyseessä on ns bebunk sivut, jotka nimen omaan todistelevat tuon väitteesi hölynpölyksi.

Poista nyt hyvämies tämä, mitä nopeammin sitä vähemmän teet itsellesi vahinkoa. Luota nyt muhun.

Vilho Juntunen Vastaus kommenttiin #7

Katsotaan vaan loppuun asti kuten kapitalismi. Siihen ei tarvinne
odottaa kovinkaan kauan vaikka se voi olla mielestäsi kontroversiaalista.

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka Vastaus kommenttiin #8
Olavi Mansikka

kiitos paljon aamun nauruista. suhun voi luottaa. tuli varmaa muutama vuosi lisää elettäväksi.

Erkki Joonala

Rauhaa Vilho, voisit katsoa joskus jotakin muutakin kuin X-files:ia. Minäkin pidän siitä sarjasta (hyllyssä on koko 9 kauden DVD-boxi), mutta olen katsellut välillä muitakin ohjelmia. Katso vaikka joku komedia vaihtelun vuoksi.

Käyttäjän KariKaila1 kuva
Kari Kaila

Moikka, se on RFID eikä RFDI, NFC kuuluu samaan kastiin, ja todella vaarallisia identiteetti varkauksille, kunhan tietää miten se tehdään, ja sehän tiedetään ))) Ottakaa vaan monet ja tilinne tyhjenee hetkessä. Jos ei ole vielä pässilandiassa tapahtunut, kohta tapahtuu )))

Toimituksen poiminnat